Datum

sep 06 2020
Expired!

Tijd

de dienst zelf duurt 1 uur
11:00 - 00:00

Universele eredienst 11-12 uur

We heten u van harte welkom op onze eredienst op de eerste zondag van de maand om 11 uur in Pacha Mama te Lekkum.
Elke 1e zondag van de maand is er een eredienst. 

Op zondag 6 september starten we weer ons nieuwe seizoen met allerlei soefi activiteiten. In de eredienst steken we de 7 kaarsen aan die elk staan voor een van de grote wereld religies. We lezen aan de hand van een thema, uit de heilige geschriften van de wereld. Rama Lieftink geeft een lezing.

Na afloop is er, voor ieder die daar behoefte aan heeft,  een gezellig samenzijn, een kennismaking met elkaar en reflectie op de eredienst onder het genot van koffie en thee. Ook is er een boekentafel waar men boeken in kan zien en deze eventueel kan kopen. Dit alles met het in acht nemen van de corona maatregelen. Spiritueel Centrum Pacha Mama is hier op ingericht en heeft voldoende ruimte. De cherages zijn aanwezig voor eventuele vragen die u kunt stellen over het soefisme of zo nodig over persoonlijke zaken die daar mee te maken kunnen hebben.

Door de corona maatregelen kunnen er niet meer dan 20 personen in de zaal aanwezig zijn. Wilt u aanwezig zijn bij de eredienst dan kunt u zich vooraf op geven via deze link contact 

Voor belangstellenden die de eredienst wel willen volgen maar niet geplaatst zijn, kan dat via internet via het programma zoom. Dat programma kunt u downloaden op uw computer, laptop, iPhone/smartphone of iPad zie link .  U krijgt dan van ons een link toegestuurd. Hier komt u dan in het programma en kunt u de eredienst volgen. Belangrijk is wel dat u uw microfoon tijdens het volgen van het programma uitzet anders horen we alle geluiden van u.