Datum

okt 04 2020
Expired!

Tijd

11:00 - 00:00

Universele Eredienst 11-12 uur

We heten u van harte welkom op onze eredienst op de eerste zondag van de maand om 11 uur in Pacha Mama te Lekkum.
Vooraf aan de eredienst is er een confraternity waaraan ieder mee kan doen. In de confraternity worden door een cherag een aantal gebeden gereciteerd. Waardoor men meer meditatief de eredienst kan beleven. 

Elke 1e zondag van de maand is er een eredienst. De eredienst wordt geleid door zgn. cherages die de dienst voorgaan.  

Op zondag 4 oktober is de spreker Martin de Graaff. Het thema is  “waarom moeilijk doen als het samen kan?”

In de eredienst steken we de 7 kaarsen aan die elk staan voor een van de grote wereld religies. We lezen aan de hand van een thema, uit de heilige geschriften van de wereld.

Na afloop is er, voor ieder die daar behoefte aan heeft, een gezellig samenzijn, een kennismaking met elkaar en reflectie op de eredienst onder het genot van koffie en thee. Ook is er een boekentafel waar men boeken in kan zien en deze eventueel kan kopen. Dit alles met het in acht nemen van de corona maatregelen. Spiritueel Centrum Pacha Mama is hier op ingericht en heeft voldoende ruimte. De cherages zijn aanwezig voor eventuele vragen die u kunt stellen over het soefisme of zo nodig over persoonlijke zaken die daar mee te maken kunnen hebben.

Door de corona maatregelen kunnen er niet meer dan 20 personen in de zaal aanwezig zijn. Wilt u aanwezig zijn bij de eredienst dan moet u zich vooraf op geven via deze link contact 

Voor belangstellenden die de eredienst wel willen volgen maar niet geplaatst zijn, kan dat via internet via het programma zoom. Dat programma kunt u downloaden op uw computer, laptop, iPhone/smartphone of iPad zie link .  U krijgt dan van ons een link toegestuurd. Hier komt u dan in het programma en kunt u de eredienst volgen. Belangrijk is wel dat u uw microfoon tijdens het volgen van het programma uitzet anders horen we alle geluiden van u.

Plaats een reactie